Meer resultaten voor creme voor warme voeten

 
 
creme voor warme voeten

Volkskrant.nl deelt de informatie die zij verkrijgt middels het gebruik van cookies en vergelijkbare technieken, waaronder ook persoonsgegevens, in een samenwerkingsverband genaamd NLProfiel van Buymedia Nederland met Sanoma en Telegraaf Media Groep om gezamenlijke groepsprofielen op te stellen. Door op Ja, ik accepteer cookies te klikken, gaat u akkoord met de verstrekking van uw persoonsgegevens aan Sanoma en Telegraaf Media Groep voor de totstandkoming van de gezamenlijke groepsprofielen.
praktijkmanager
Review: Hansaplast Warme Voeten verwarmende voetcrème Saar enzo.
In totaal zit er 75 gram in, wat niet zo veel is, maar geloof ik wel een normale hoeveelheid voor voetcrèmes is. De crème zelf is wit van kleur en dik van structuur, zoals een stevige bodylotion. De geur is niet zo bijzonder, een beetje medisch. Hansaplast zegt het volgende over deze voetcrème.: Nooit meer het onaangename gevoel van koude voeten. Hansaplast Warm Voeten bevat Thermocare waardoor uw voeten urenlang heerlijk warm aanvoelen. Ervaar de zachte hydraterende crème die je het heerlijke gevoel van warme voeten geeft.
POH
Koude voeten Gehwol.nl.
Houd het lichaam warm, draag warme kleding. Draag geen strakke kleding, dit kan de bloedtoevoer naar de voeten belemmeren. Trek in huis pantoffels aan of leg een deken over de voeten. Neem een hete douche of een warm voetenbad voor het naar bed gaan.
adwords exam
Hansaplast warme voeten crème Girlscene.
8 jaar geleden STICKYndSWEET. Hm, ik hou het op de" warme oude vertrouwde kruik. Lekker op de bank of in bed. 8 jaar geleden memmi. ik heb dus ALTIJD koude voeten. dit moet ik echt hebben. 8 jaar geleden xASTER. het lijkt me wel handig, maar ik ben iemand die niet echt het zin heeft om helemaal je voeten in te gaan smeren als ik het even koud heb, ik trek dan gewoon mn sloffen aan ofzo: ik heb gelukkig niet zo heel snel last van koude voeten. 8 jaar geleden Janine. ik heb altijd koude voeten. 8 jaar geleden Loesje. 8 jaar geleden Tubthumper. Woeei dat betekend naar de winkel rennen. Aangezien ik hier langzaam in een ijsklontje verander! 8 jaar geleden iris. mijn handen en voeten sterven altijd af van de kou. 8 jaar geleden Sophieee_x. Oooooh O: Heerlijk Ik heb altijd zulke koude voeten! En om nou iedere dag in uggs te lopen. 8 jaar geleden styled. lijkt me heerlijk. maar je kan natuurlijk ook gewoon sokken aantrekken. 8 jaar geleden welikefashion. 8 jaar geleden xSuzyx. Deze creme is gemaakt voor mijo: die ga ik zeker halen.
Warme Voeten Creme Drogisterij online BESLIST.nl Ruim assortiment.
Voetcreme op basis van etherische olie zoals Rozemarijn-Lavendel-Dennen.Ideaal voor het behoud van gezonde en warme voeten.Maken de huid soepel en glad en verwarmt licht.Zonder parfum en parafineolie/vaseline.GebruikBreng een hoeveelheid creme op de voeten en tussen de tenen en wrijf goed in.Voelt het te vettig aan dan heeft u teveel gebruikt.

Contacteer ons