Zoeken naar podoloog

 
 
podoloog
Podoloog Amstelring.
De podoloog van Praktijk Kessler helpt u de stand van uw voeten te verbeteren en zo uw klachten te verminderen of te verhelpen. Waarom de podoloog? vermindering van voetklachten door persoonlijk aangemeten zooltjes. vermindering van knie, heup of rugklachten door betere stand van de voeten.
ingegroeide nagel
Voetenzorg: podotherapeut, podoloog en pedicure. Wat zijn de verschillen?
Voor het bezoek aan de podoloog is geen verwijzing van de huisarts nodig. Binnen de podologie wordt nog wel eens onderscheid gemaakt tussen de podoloog en de registerpodoloog. Omdat iedereen zich podoloog mag noemen heeft Stichting Loop de term registerpodoloog in het leven geroepen.
zwolle
Jos Gerner Podoloog HAAG Atletiek.
Jos Gerner Podoloog. Ik ben Jos Gerner, train in de groep van Piet de Jonge en loop driemaal per week. Samen met mijn vrouw Annemarie run ik Excelsior Sport in de Weimarstraat. Als registerpodoloog analyseer ik klachten aan voeten/enkels/knieën, heup en rug.
bing zoekmachine
313 podologen in Nederland.
Den Haag 9. Hengelo Ov 4. Nog niet op deze site? Meld u nu aan! Meest gewaardeerde podologen. Laatst gewaardeerde podologen. Podoloog Goessens, T. Podoloog Visser, J. Podoloog Koning, M. Podoloog Koning, M. Podoloog Koning, M. Volg ZorgkaartNederland op Twitter.
steunzolen
Verschil Podotherapeut en Podoloog Podotherapie Hermanns legt uit.
Enkele voorbeelden zijn de pedicure, podoloog, podoposturaal therapeut en een podotherapeut. Waar het verschil met de pedicure voor veel mensen wel duidelijk is, is het verschil tussen een podotherapeut en een podoloog vaak minder bekend. Hierdoor ontstaat tussen deze twee beroepsgroepen regelmatig verwarring.
catering woerden
René de Wijse Podologie.
Wie is René de Wijse? Na ruim 16 jaar in een speciaalzaak schoenen te hebben verkocht, ben ik in 2001 na een 4-jarige opleiding, mijn eigen praktijk voor podologie, podoposturale therapie, kinder en sportpodologie in Millingen aan de Rijn gestart.
Podotherapie DSW Zorgverzekeraar.
Het verwijderen van eelt om cosmetische of verzorgende redenen en het knippen van teennagels. Siliconenorthese, orthonyxie, nagelbeugel en laterale wig. Wat zijn de voorwaarden? De hulp dient te worden verleend door een erkend podotherapeut, podoloog, of podokinesioloog. Wat betaal ik zelf?
Podoloog / Podotherapeut Carinova.
Veel klachten vinden hun oorzaak in de voet. Een bezoek aan de podoloog / podotherapeut kan dan een oplossing bieden. Op de volgende locaties is het mogelijk om een podologie/podotherapie behandeling te volgen: Beerzerveld, Dedemsvaart, Deventer, Hardenberg, Hattem, Holten, Olst-Wijhe, Ommen en Schalkhaar.
Podotherapeut Wikipedia.
In België wordt een podotherapeut een podoloog genoemd. Dit leidt soms tot verwarring, want in Nederland is podoloog een ander beroep. Onderstaand wordt gesproken over een podotherapeut Nederland maar wordt dus ook de podoloog België bedoeld. 1.1 Type klachten. 1.2 Specialisatie diabetes.
Verschil tussen podoloog en podotherapeut Podotherapie West-Friesland.
De opleiding van de podoloog bestaat uit parttime modules, waardoor de hoeveelheid kennis van de podoloog onduidelijk is. De module tot sportregisterpodoloog B is een parttime module van 15, jaar en kan gevolgd worden zonder enige volging van de module podoloog.

Contacteer ons