Resultaten voor last van warme voeten

 
 
last van warme voeten
Symptoom Handen en voeten voelen warm aan Symptomenchecker Gezondheidsplein.nl.
Handen en voeten voelen warm aan kan bij meerdere aandoeningen voorkomen. Aandoeningen met het symptoom handen en voeten voelen warm aan. Klik op één van deze aandoeningen en check of je ook last hebt van andere klachten die bij deze aandoening horen.
welkomstbonus
Last van brandende voeten? Blog Hielpijncentrum.
Henk Koning Gepubliceerd: 22 oktober 2015. Last van brandende voeten? Een ingewikkelde en vaak onbegrepen voetklacht. Mijn probleem lijkt heel simpel en klein, warme voeten. wie klaagt daar nou over. Maanden word ik midden in de nacht wakker van bloedheet vervelende voeten.
privedetective
Ziekenhuis.nl met o.a. een overzicht van ziekenhuizen en behandelingen.
Ziekenhuis.nl gebruikt functionele en analytische cookies om je een optimale bezoekerservaring te bieden, de werking van de website te kunnen verbeteren en advertenties te tonen die op je vermoedelijke interesses zijn afgestemd. Om Ziekenhuis.nl te bekijken dien je de cookies te accepteren.
hoger in google
Wat is de oorzaak van warme/koude voeten? PlusOnline.
Al zeker tien jaar heb ik, vrouw van 69, last van voeten die heel warm of heel koud zijn. De huisarts verzekerde mij dat dit beetje dode gevoel niet verder zal gaan dan de voeten. Na een test bleken de kleine zenuwen dood te zijn, maar de oorzaak werd niet gevonden.
Heel warme voeten Vrouw en Overgang.
Na alle verhalen over nachtelijk transpireren en zo wil ik toch graag een vraag neerleggen. Ik heb nu ik Ymea slik veel minder last van opvliegers overdag en s avonds, maar waar ik niet vanaf kom zijn die ontiegelijk warme voeten.
Brandende voeten: Oorzaken van branderige, hete voeten Mens en Gezondheid: Aandoeningen.
Warme of tintelende voeten ontstaan bij een aantal patiënten met de ziekte van Charcot-Marie-Tooth, een erfelijke vorm van neuropathie zenuwaandoening. Deze ziekte tast circa 1 op de 2.500 mensen aan en is een vaak voorkomende erfelijke neurologische aandoening. Bij een zwangerschap komen hete voeten voor / Bron: PublicDomainPictures, Pixabay.
Brandende voeten Gezondheidsnet.
Veel mensen hebben last van branderige en pijnlijke voeten. Dit kan veroorzaakt worden door verschillende aandoeningen of omstandigheden. Bij het merendeel van de patiënten is zenuwschade, ook wel neuropathie genoemd, de oorzaak van brandende voeten. Vaak gaat het om een brandend gevoel in combinatie met andere klachten.
Warme Handen Voeten: Wat is de oorzaak?
Warme handen en voeten kunnen een belangrijk symptoom zijn van verschillende aandoeningen en komen op alle leeftijden voor. Vrouwen hebben er in de regel vaker last van dan mannen. Ruim 66% geeft juist aan er meer dan regelmatig last van te hebben.

Contacteer ons